vina, uw eigen secretaresse, secretarieel, administratie, secretariële, administratieve, ondersteuning, uitbesteden, mailing, factureren, omzetvergelijking, debiteurenbeheer, adviseren, organisatie, margot, wieriks, roermond, limburg  

 

Services

Uw financiële administratie tegen een aantrekkelijke prijs.

Het bijhouden van de financiële administratie kost veel tijd en vergt de nodige kennis, maar dient wel tijdig en adequaat te worden gedaan om goed overzicht te houden, boetes van de Belastingdienst te voorkomen en tijdig bij te sturen waar nodig. Wij verzorgen uw complete financiële administratie, inclusief aangiftes omzetbelasting en debiteurenbeheer. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.
Want als ondernemer bent u natuurlijk altijd op zoek naar de beste oplossing voor de beste prijs. Daarom kiest u voor Vina.

Ook voor secretariële ondersteuning.

Naast uw boekhouding zijn er meerdere zaken waar u als ondernemer mee te maken krijgt om uw onderneming zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.
Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het versturen van mailing, maken van presentaties en organiseren van evenementen voor uw (potentiële) klanten.
Door het opnemen van uw producten/leveranciers/klanten in een overzichtelijke database bent u snel op de hoogte van de zaken die spelen. En met duidelijke omzetvergelijkingen kunt u bepalen waar uw aandacht op gevestigd dient te worden.
Ook voor deze diensten kunt u een beroep doen op Vina, evenals het notuleren bij vergaderingen en het uitwerken van verslagen.
Afhankelijk van uw wensen op administratief / secretarieel gebied, is alles bespreekbaar bij Vina.
Uiteraard wordt alle informatie met de grootst mogelijke discretie behandeld.